Recept: Piletina s tikvicama

Cooking 21. tra 202208:10 0 komentara
Shutterstock

Jednostavan, a ukusan ručak.

Sastojci:

– 4 pileća šnicla

– vegeta, papar, paprika

– 1 češnjak

– 1 manja tikvica

– 150 ml vrhnja za kuhanje

– 2 žlice ulja

– 100 g naribanog sira

– 100 g mozzarelle

Priprema:

Pileće šnicle začiniti paprom, vegetom, paprikom, pa ih pržiti oko dvije minute s obje strane. Staviti ih u posudu u kojoj će se peći jelo. U istom ulju češnjak i tikvice pržiti par minuta, začiniti po ukusu.

Sad tikvice raspodijeliti preko pilećih šnicli. Pavlaku dodati u tavu, kao i naribani sir i miješati dok se ne istopi, začiniti vegetom. Preliti to preko piletine i tikvica, mozzarellu na manje komade izrezati i raspodijeliti preko toga. Peći na 200 stupnjeva 20 minuta. Poslužiti uz rižu i salatu po želji.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!