Recept: Tjestenina s avokadom i bosiljkom

Cooking 22. velj 202307:21 0 komentara
Shutterstock

Tjestenina u kojoj ćete uživati.

Sastojci:

– 300 gr tjestenine (penne ili neke druge)

– 1 vezica bosiljka

– 1/2 šalice pinjola

– 2 avokada

– 2 žlice limunovog soka

– 2-4 češnja češnjaka

– 1/2 šalice maslinovog ulja

– sol, papar

Priprema:

U slanoj kipućoj vodi skuhajte tjesteninu po izboru.

Dok se tjestenina kuha, napravite pesto.

U blender stavite bosiljak, pinjole,“meso“ avokada, limunov sok, češnjak i maslinovo ulje. Posolite i popaprite.

Kada se tjestenina skuha, procijedite je i stavite u posudu, umiješajte pesto i servirajte.

Ako želite, naribajte sir po želji, pospite i poslužite.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!