Američki glumac Jesse Eisenberg stiže na SFF s redateljskim prvijencem

Kultura 02. kol 202218:06 0 komentara
Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Poznati američki glumac i scenarist Jesse Eisenberg bit će još jedan od gostiju Sarajevo Film Festivala (SFF) koji počinje 12. kolovoza, potvrdili su u utorak organizatori.

Eisenbergu će se u Sarajevu pridružiti drugim zvijezdama, poput danskog glumca Madsa Mikkelsena i redatelja Rubena Ostlunda.

Eisenberg će dobiti priznanje Počasno srce Sarajeva i na festivalu će se prikazati dugometražni film “Nakon što spasiš svijet” s kojim je debitirao kao redatelj.

Film je premijerno prikazan na ovogodišnjem Sundance Festivalu gdje je dobio brojne pohvale kritike a publika ga je mogla vidjeti i na festivalu u Cannesu.

Film prati Evelyn (Julianne Moore), ženu koja je posvetila život pomaganju ljudima u nevolji, ali se ne uspijeva zbližiti sa svojim sinom Ziggyjem, internet-zvijezdom u usponu nezainteresiranom za svjetske probleme.

Eisenberga će glumiti Tobyja Fleishmana u FX limitiranoj seriji “Fleishmann is in trouble” temeljenom na istoimenom bestseleru Taffy Brodesser Akner.

Američki glumac je dosad napisao četiri drame, uključujući “The Spoils” koja je ostvarila rekordnu prodaju na West Endu u Londonu. Napisao je drame “The Revisionist” i “Asuncion” u kojima je igrao uz Vanessu Redgrave.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!