Motovun Film Festival ovo ljeto uz epidemiološke mjere

Kultura 09. srp 202113:24 0 komentara
Motovun Film Festival/Ilustracija

Motovun Film Festival, koji od 27. do 31. srpnja na motovunsko brdo donosi niz projekcija te glazbenih i drugih popratnih događanja, održat će se u uobičajenom formatu, no zbog pandemije uz preporučene epidemiološke mjere.

Organizatori su izvijestili da će se projekcije u zatvorenom i koncerte moći pratiti samo uz covid potvrde, a projekcije na otvorenom bez potvrda uz propisani razmak.

Potvrde će biti potrebne u prostorima u kojima organizator ne može potpuno utjecati na održavanje potrebnog razmaka među posjetiteljima, što se odnosi na dnevne projekcije u dvoranama, koncerte i nastupe DJ-a. Samo uz potvrdu bit će moguća i registracija u festivalskom kampu.

Festivalskoj lokaciji, starom gradu Motovunu, pristup će imati svi, kao i središnjim, večernjim projekcijama, uz propisani razmak i smanjeni kapacitet kina.

Posebne mjere nisu propisane ni za festivalska događanja na otvorenom i ugostiteljske objekte do ponoći.

Za sve koji nemaju covid potvrdu, festival će organizirati brzo testiranje u Motovunu, po rasporedu i uvjetima koji će biti objavljeni naknadno.

“U ovoj kombinaciji mjera, koje omogućuje pristup posjetiteljima sa i bez potvrda, festival nastoji postići najbolji omjer između sigurnosti i otvorenosti za sve”, ističu organizatori i dodaju da u njihovoj ekipi svi imaju covid potvrde.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!