Otkazana izvedba sarajevske hit komedije “Dame biraju” u Opatiji

Kultura 06. srp 202115:00 > 16. srp 2021 10:37
Izvor: PROMO

Opatijska publika neće imati priliku uživati u izvedbi sarajevske hit komedije "Dame biraju" koja je, u produkciji Udruženja dramskih umjetnika Altteatar iz Sarajeva, nakon pauze od 312 dana, trebala zaigrati u Opatiji.

Shodno prijedlogu Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije uvode se nužne epidemiološke mjere za ovo područje, a njihovo trajanje se određuje do 31. srpnja 2021. S obzirom na novonastalu situaciju predstava “Dame biraju”, koja je bila planirana za 28.07.2021. na Ljetnoj pozornici Opatija se otkazuje, javili su organizatori. Povrat novca za kupljene ulaznice možete ostvariti na mjestu gdje su iste kupljene, a svima koji su kupili ulaznice preko portala mojekarte.hr povrat će biti izvršen automatski.

“Dame biraju”

Pritisnuti besposlicom, a samim tim i besparicom, petorica mladića, rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći kao striperi u noćnom klubu. Od ideje za striptiz do njene konačne realizacije, predstava nas vodi kroz uzbudljive scene, velik broj prevara i očekivanja, i na koncu donosi izuzetno uzavrelu atmosferu koja nas drži napetima do samog kraja.

Predstava koja nakon šest godina igranja i dalje puni sale do posljednjeg mjesta, a do sada je izvedena u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji i Sloveniji, pred više od 120.000 gledatelja.

„Super je stvar to što kako predstava odmiče, tako postaje sve popularnija i traženija. Ljudi se vraćaju po nekoliko puta da je gledaju, što nam je potvrda da radimo dobar posao. Trudimo se da svaki put držimo predstavu svježom i da publika bude prezadovoljna. Da dođu, da se opuste i da izađu s predstave raspoloženi“, podijelio je s nama glumac Emir Fejzić.

Osim što ostavlja publiku oduševljenom i u dobrom raspoloženju, predstava „Dame biraju“ je igrala i na šest festivala i na svakom je odnijela neku nagradu, među njima i Nagradu publike na Festivalu pučkog teatra 2016., te Srebrni zub na Festivalu „Zlatni zub“ 2016. godine u Hrvatskoj.

Izvor: PROMO
Izvor: PROMO
Izvor: PROMO
Izvor: PROMO
Izvor: PROMO
Izvor: PROMO
Izvor: PROMO
Izvor: PROMO
Izvor: PROMO

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar