Elvis Presley kao tajni agent? Drugo lice zvijezde u komediji za odrasle

Kultura 15. ožu 202320:41 0 komentara
AFP

Elvis Presley je neizbrisiv dio pop kulture i kao takav je inspirativan za mnoge umjetnike, a ovih dana stiže nam nova animirana serija u kojoj će on biti tajni agent koji se bori protiv zločina.

U pitanju je Netflixova serija pod nazivom “Agent Elvis”, koja je najavljena kao komedija za odrasle koja će u sebi sadržati seks, drogu, rock’n’rolla i borbu protiv zločina.

Elvis u seriji mijenja svoje prepoznatljivo odijelo i postaje tajni agent jednog vladinog programa kako bi se borio protiv mračnih sila koje prijete Americi, a sve to dok je i dalje u ulozi kralja rock’n’rolla.

Glas Elvisu pozajmljuje Matthew McConaughey, a tu su još i Priscila Presley, Johnny Knoxville i mnogi drugi.

Kako su najavili tvorci serije, u čijem stvaranju je sudjelovala i sama Priscilla, Elvis će sudjelovati u mnogim povijesnim događajima, pa će se tako sresti i s Charlesom Mansonom, što je donekle inspirirano Quentinom Tarantinom kao velikim utjecajem na seriju.

Jedinstven vizualni identitet ipak je namijenjen samo odraslim osobama, a serija “Agent Elvis” moći će se pogledati na Netflixu već od 17. ožujka, piše City Magazine.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!