Četiri znaka da je zaljubljen u drugu

Lifestyle 20. ožu 201817:17 > 17:19
Izvor: pixabay.com

Ako sumnjate da je vaša simpatija zaljubljena u neku drugu, postoji način da to i provjerite.

Ispostavi li se da je tako, nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme na nekoga tko je opčinjen drugom ženom.

Prijateljska zona

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu je ako vas tretira kao prijateljicu. Vi pokušavate flertati s njim kada se nađete nasamo, a on se i dalje prema vama ponaša prijateljski. Ako je doista zaljubljen u drugu svaki trud vam je uzaludan.

Njegove oči govore sve

Pogledajte njegove oči kada ona ulazi u prostoriju. Kada uspostave vezu pogledom, nastane eksplozija, zar ne? Pogled zaljubljenog muškarca potpuno se promijeni čim subjekt njegove požude zakorači u prostoriju. Ne kažu uzalud da su oči ogledalo duše.

On je vrlo sretan

Još jedan znak koji pokazuje da je zaljubljen u drugu je da zrači pozitivnom energijom kad god je u blizini dotične osobe. Primijetit ćete kako često flerta, crveni se, smije se i to sve tijelom okrenutim prema njoj. Za ovo ludo stanje euforije okrivite dopamin, koji brzinom svjetlosti pojuri prema njegovom mozgu kad god je ugleda.

Vruće mu je

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu je seksualna privlačnost koju dijele. Svatko u krugu od sto metara može reći da se odvija nešto specijalno među njima i sve to po načinu na koji komuniciraju. Ako je zaljubljen, neće ni primijetiti ostale djevojke. Za njega ona je jedina u prostoriji, piše Zdrava krava.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.