Ove stvari nemojte raditi ni kada ste ludo zaljubljeni

Lifestyle 13. tra 201814:42 > 14:43
Izvor: Pixabay

Ako netko traži da zbog njega mijenjate svoj izgled, društvo, hobije ili bilo koju drugu stvar, to je znak da ta osoba nije za vas.

Ljubavna veza bi trebalo graditi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odjeće. U ljubavi nema mjesta površnosti, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voljeti točno onakve kakvi jeste.

Evo koje stvari nikada ne bi trebali raditi zbog frajera:

Biti na dijeti

Nemojte nikad zbog frajera ići na dijetu. Odluku o zdravoj prehrani ili vježbanju trebate donijeti samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca ili ženu.

Prekinuti kontakt s prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite s drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz djetinjstva, onda ga s pravom možete ostaviti. Ako on ne vjeruje u muško-ženska prijateljstva, to mnogo govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovati karijeru

Ne morate birati između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora vas podržavati u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesima u životu.

Mijenjati svoj stil

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. Ali svoj stil također ne biste trebali mijenjati zbog muškarca ili žena i nemojte to tražiti od svog partnera.

Mijenjati frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako vas pokušava nagovoriti da zbog njega promijenite izgled odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir, piše B92.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.