Otkrijte kakvi ste odabirom siluete najuspješnije žene

Lifestyle 08. svi 201818:19 > 18:21
Izvor: YouTube screenshot

Zadatak je prema silueti žena na ilustraciji pokušati zaključiti koja od njih bi mogla biti najuspješnija.

Sposobnost čitanja govora nečijeg tijela može vam puno pomoći u životu. Po nečijem držanju i pokretima možete otkriti jako puno. Tako, naprimjer, ruke prekrižene na prsima otkrivaju kako čovjek nije spreman pomoći, odnosno zauzeo je obrambeni stav. Stajanje ravno pokazuje da je netko dinamičan i optimističan dok nakrivljeno stajanje (npr. oslanjajući se na jednu nogu) otkriva dosađivanje, lijenost…

Brzopotezni osmijeh uglavnom je lažan dok se kod iskrenog usta razvlače i vraćaju polako. Češkanje po nosu otkriva nesigurnost ili neiskrenost, piše Bright Side.

Test osobnosti – izaberite ženu za koju mislite da je najuspješnija i otkrijte nešto o sebi:

1. Ako smatrate da je prva žena na ilustraciji najuspješnija, vi ste vrlo sigurna i samosvjesna osoba koja ne oklijeva uhvatiti se u koštac s novim izazovima. Novim stvarima prilazite s optimizmom, entuzijazmom i povjerenjem.

2. Vaš izbor otkriva da se u životu više vodite srcem nego mozgom. Kada trebate izabrati put kojim krenuti, vi slušate svoje srce. Većinom je vaš odabir onaj pravi, iako ponekad nema veze s logikom. Vi ste vrlo brižni i intuitivni, i teško vas je prevariti.

3. Vas bi najbolje mogla opisati uzrečica “vrag je u detaljima”. Vrlo ste racionalni i želite sve analizirati do najsitnijeg detalja prije no što donesete odluku koja je gotovo uvijek ispravna.

4. Vaš izbor otkriva da niste previše ambiciozni, ali svjesni ste svojih sposobnosti i onoga što možete postići. Skloni ste marljivo i teško raditi da bi došli do cilja. Svjesni ste kako se u životu natječete jedino sami sa sobom pa uvijek pokušavate biti bolji. Ne zazirete od prihvaćanja novih izazova, ali ipak niste spremni izaći iz svoje zone udobnosti da bi nešto postigli.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.