Koliko puta se možete zaljubiti? Prosječna osoba zaljubi se četiri puta u životu

Lifestyle 21. lis 202114:56 > 15:10
Izvor: Olya Kobruseva/Pexels, Ilustracija

Koliko puta se možete zaljubiti? Prosječna osoba zaljubi se četiri puta u životu. Zvuči potpuno pogrešno. Osim ako brojite one cipele u koje ste zeljubili, ili psa ili hranu koju volite. Koliko puta ćete se zaljubiti ovisi i od vas samih. Možda dva ili tri puta, možda ćete biti polovica onog savršenog para koji je zajedno sto godina, a i dalje su preslatki. Život je nepredvidiv i nikad ne znate koliko ćete sreće imati.

Ne postoji pogrešan i ispravan način na koji se može voljeti, sve dok ste svjesni da nije stvar u vama ili u vašem partneru nego u tome što radite kad ste zajedno. Ako vaša prva, druga ili treća ljubav “ne upali”, još uvijek ste u skupini onoga što se smatra prosjekom zaljubljivanja u jednom životnom vijeku.

Ako vas zanima i uloga koju astrologija igra u vašem ljubavnom životu, zanimat će vas i koliko puta ćete se, prema horoskopskom znaku, zaljubiti.

Ovan

Ovnovi najprije vole sami sebe, svoje prijatelje i obitelj, a velika je i njihova ljubav prema partneru. Kada su u vezi, cijelog sebe ulažu u nju. Za njih su veze način da nađu onu jednu osobu koja im je suđena i s kojom će provesti ostatak života.

Vjerojatno će se zaljubiti samo jednom u životu. Nigdje im se ne žuri i ne srljaju u ništa.

Bik

Bikovi su beznadni romatičari što znači da gotovo svaki dan misle da su se zaljubili.

Zaljubit će se dva puta u životu. Jednom dok su mladi i naivni, a drugi put kad budu ponovno spremni otvoriti slomljeno srce novoj ljubavi.

Blizanci

Blizanci su u ljubavi poput djeteta u trgovini slatikišima. Misle da mogu imati sve. Izbirljivi su i nedosljedni u svemu pa ljubav nije izuzetak. Završavaju stvari prije nego što ih i započnu.

Zaljubit će se četiri puta u životu, ali kad oni nekome kažu “zauvijek”, to vjerojatno znači samo dok im ne dosadi.

Rak

Oduvijek sanjaju o danu kad će sresti svoju pravu ljubav. Previše su posvećeni vezama u samom početku i zbog toga sve postaje čudno.

Zaljubit će se dva puta u životu, ali nakon što prva ljubav završi, jako je važno da ne krive sami sebe.

Lav

Lavovi znaju da je u mladosti važno zabavljati se i stvoriti uspomene.

Prva ljubav im vjerojatno neće trajati onoliko dugo koliko su se nadali, ali kad se zaljube drugi put, bit će zreliji i znat će što točno traže u partneru. Zbog toga će im veza biti mnogo jača i trajati dugo, dugo…

Djevica

Djevice bolje nego itko znaju koliko ljubav može biti teška.

Zaljubit će se samo jednom u životu, ali bit će odlučne u tome da ta veza uspije. Ljubav je za njih jednaka posvećenosti i zauvijek će ostati odane osobi kojoj se posvete.

Vaga

Vage imaju veliko srce i mnogo toga mogu dati, ali mnogo toga cijeli život moraju i učiti.

U životu se mogu zaljubiti do tri puta. Sklone su davati partneru cijelog sebe i ne uzimati ništa zauzvrat.

Škorpion

Vlasnik je strastvenog srca koje ne želi dati nikome. Oni žele voljeti, ali ostaju cinični prema budućnosti s osobom koju navodno vole.

Vjerojatno će se zaljubiti tri puta u životu. Prvi put će dati srce bilo kome tko zatraži, drugi put će im trebati netko tko će ih oporaviti od slomljenog srca i pokazati im da se može ponovno voljeti. Treći put bit će malo oprezniji, ali treći put dat će nekome ključ svoga srca.

Strijelac

Iako to neće priznati, pomisao da se cijeli život vežu za jednu osobu mogla bi izazvati paniku kod Strijelaca.

U životu će se zaljubiti četiri puta, a svako zaljubljivanje će biti jače i intenzivnije od prethodnog.

Jarac

Nikad se ne opterećuju malim stvarima jer oči su im uvijek na glavnoj nagradi. U ovom slučaju nagrada je netko s kim mogu provesti život.

Kad je riječ o ljubavi, zaljubit će se samo jednom u životu, a to je i savršen broj puta za njih. U vezi su onaj koji ‘šefuje’, ali to je samo zato što žele najvažniju stvar u svom životu zadržati u svom životu.

Vodenjak

Sanjaju o tome da se zaljube i budu u vezi, ali ostvarivanje tog sna im se čini prestrašnim.

Zaljubit će se dva puta u životu. Prvi put možda neće znati što žele, ali drugi put će sigurno znati da žele jaku vezu dvoje neovisnih ljudi.

Ribe

Kad nađu pravu osobu bit će pažljivi prema njoj. Možda će brinuti o tome da će uprskati stvari kad nađu tu osobu.

Zaljubit će se samo jednom u životu, ali ta ljubav će biti veća od svega što je itko vidio, piše Your Tango.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar