Najveće škrtice horoskopa

Lifestyle 19. stu 202114:51 > 15:03
Izvor: Tetra Images / Tetra Images / Profimedia

Astrolog je otkrio koji se znakovi zodijaka najteže odvajaju od novca.

Astrolog Vukašin Stošić za Zadovoljnu je otkrio tko su najveće škrtice zodijaka.

Djevica

Djevice sve vole raditi oprezno, proračunato, uravnoteženo i sistematično. Samim time, isto tako i troše, isključivo na nužne stvari koje će im koristiti.

U stanju su kritizirati, osuđivati i prigovarati drugima o ekstravagantnim troškovima, dok oni sami žele poslužiti kao primjer uzor savršenog planera i štediše.

Ne troše osim ako baš ne moraju. Oni će se prvi pohvaliti koliko su uštedjeli svoj ‘krvavo” zarađeni novac putem ekonomične i odgovorne potrošnje. Nekada se znaju previše udubiti u analizu troškova i samim tim propuste zabavne stvari ili aktivnosti za koje će se kasnije gorko pokajati što nisu platili, ali to neće otvoreno priznati.

Jarac

Izuzetno su oprezni i pažljivi u trošenju novca. Razmišljaju na dugoročne staze. Nije ni čudo što su predvodnici investicija, pametnih ulaganja i karijernih dostignuća.

Jarac obožava gledati svoje malo carstvo i brojati novčanice koje se gomilaju.

Oni su onaj tip osoba koji želi isključivo platiti za stvari koje će im koristiti, što inicira da nekad znaju biti sebični te da misle isključivo na vlastiti interes.

Teško ćete vidjeti da će platiti skupi taxi, radije će ići pješice. Njihova samokontrola zna otići predaleko.

Retko kada će udovoljiti drugima, častiti, pa se ne nadajte previše da je on taj koji će platiti ručak ili, po njemu, neisplativi užitak. Kod njega je čist račun uz jednako sudjelovanje dobitna kombinacija.

Škorpion

Njima novac i sigurna egzistencija predstavljaju sigurnost uz dojam o tome da mogu mirno spavati ako im ostane dodatni novac na računu.

Novac skupljaju poput sličica, uvijek broje više puta je li sve na svom mjestu, pa uz Jarčeve mogu biti primjer pravih kolekcionara.

Kod Škorpiona se provlači strah od nemaštine i siromaštva. Upravo taj fatalizam vuče Škorpiona prema štednji i nagoni ljude da kažu da su škrtice. U neku ruku, to znaju i biti, ali razlozi su različiti od onih kod Djevica i Jarca. Ipak, kako ih popušta strah, tako popušta i njihov novčanik.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar