Tri greške kod ljubljenja koje ne opraštaju žene ni muškarci

Lifestyle 30. srp 202121:30
Izvor: Annette Sousa on Unsplash

Ako ste mislili da ste ljubljenje davno savladali, možda se varate.

Čak i oni koji imaju prilično iskustva nekad mogu pogriješiti, a ovo su greške u ljubljenu koje ne praštaju ni muškarci ni žene.

1. Agresivan početak

Život nije film i ono što dobro izgleda na velikom platnu ne mora nužnob iti pun pogodak u stvarnom životu. Primjerice, agresivno spajanje usana neće potaknuti strasti, već će vas ostaviti s masnicama na usnama i području oko njih.

Umjesto toga započnite mekim spajanjem usana i poljupcem koji se prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale koje vam druga osoba daje i nećete pogriješiti.

2. Premalo jezika

Nitko ne voli kada je jezika previše, ali mnogi ga zapravo upotrebljavaju i premalo.

3. Pogrešno ciljanje

Usred ljubljenja mogli biste shvatiti da je povremeno udisanje kisika dobra stvar za vaše tijelo. Kada se odvojite od partnera, možda ćete odlučiti razigrano prijeći usnama preko njegova obraza ili čela.

Nježan trenutak moglo bi pokvariti pogrešno ciljanje, odnosno usne koje ste nespretno položili na nos ili bradu. U tom trenutku ni vaš partner neće biti vješt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje nastaviti se ljubiti kao da ništa nije dogodilo, piše Zadovoljna.hr.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar