Tri horoskopska znaka čije bi veze uskoro mogle propasti

Lifestyle 26. lis 202221:33
Izvor: Pexels

Mnogo je čimbenika koji dolaze u obzir kada se par sprema prekinuti, a čini se da je nedostatak povjerenja uvijek jedan od glavnik čimbenika. Naši se odnosi obično raspadaju mnogo prije stvarnog raspada partnerstva, a tijekom vremena kada je mjesec u saturnu primjetit ćemo da se to događa u i našim vezama. To je vrijeme u kojem će tri horoskopska znaka imati poteškoće s ravnotežom u odnosima.

Ovaj tranzit mjeseca i Saturna ima mogućnost da uništi naše odnose, a mi ćemo primijetiti njegov utjecaj na tome što osjećamo prema našem romantičnom partneru Recimo to ovako: Mjesec u Saturnu ne znači da dolazi kraj veze. To znači da primjećujemo koliko su daleko naši odnosi došli, što je uznemirujuće za nas.

VEZANE VIJESTI

Mjesečev tranzit kroz Saturn je ovdje da nas potakne da vidimo stvari kakve jesu. Ako su se naši odnosi raspali tijekom ovog tranzita, velike su vjerojatnosti da će nikada neće obnoviti.

1. Rak

Već dugo znate da bi se to moglo dogoditi, i naravno, mislimo na vašu vlastitu vezu koja prolazi točku u kojoj bi se mogla popraviti. Više niste u zoni u kojoj bi se stvari mogle ponovno sastaviti i već je učinjeno previše štete u vezi. Nema povratka unatrag, i iskreno, sada samo želite da sve završi.

2. Lav

Čvrsto ćete se uhvatiti za svog partnera iz straha da ćete biti sami, ali na žalost ne postoji ništa što možete učiniti u vezi s tim. Izgubili ste svoju voljenu osobu, i na nekoj dubokoj razini, znate da ste odgovorni za raspad vaše veze. Volite svog partnera i oni vam uzvraćaju ljubav, ali tijekom ovog tranzita oboje ćete doći do odluke na temelju nedavnih aktivnosti.

3. Škorpion

Osjećat ćete se kao da ste prislonjeni uz zid i da vaš partner želi odgovore koje ne želite dati. Ne sviđa vam se način na koji se ta osoba odnosi prema vama, a još manje volite da im morate davati odgovore samo kako biste zadovoljili njihov osjećaj neuroze i paranoje. Kada je mjesec u Saturnu niste suosjećajni i ne opraštate. Vaša hladnoća je ono što vas štiti na ovaj dan, a vi ćete se čvrsto držati za nju kao da je to vaš štit. Partner vas je povrijedio, a na današnji dan ćete otići od njih, znajući da nema povratka, piše MSN.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar