Trik s loncem i poklopcem nitko ne koristi, a toliko je genijalan

Lifestyle 27. ruj 202214:55
Izvor: Republica/Pixabay/Ilustracija

Trik s loncem i poklopcem potpuno će promijeniti način na koji ste dosad kuhali.

Svaka domaćica kada kuha nešto u loncu koristi poklopac jer je takav način pripreme brži, štedi se energija i para ne uništava kuhinjske elemente, a također se i kuhinjska peć manje prlja.

Obično kada hoćete provjeriti je li jelo skuhano, skinete poklopac i stavite ga sa strane na element, a onda voda ili umak curi s njega i zaprlja radnu površinu. Ili ga držite u jednoj ruci, dok drugom miješate, i priznat ćete, nije nimalo zgodno ni praktično, prenosi Danas.rs.

Međutim, postoji jedan trik s poklopcem za koji rijetko tko zna, a pomoći će vam dosta i nećete ništa isprljati. Kada želite skinuti poklopac kako biste promiješali ili kušali jelo, ne spuštajte ga na radnu površinu nego stavite poklopac na dršku lonca. Skoro svaki lonac ima mogućnost za ovo, a kako to izgleda pogledajte i u viralnom videu s popularne društvene mreže TikTok.

@elnazhamai Pot/Saucepan Lid Hack! #kitchenhack #homehack #lifehackstiktok #potlid #lidhack #hacksoflife #kitchentip #chefhacks #hack #fypage #lifetips #elnazhamaitip #viralhack #lifehack ♬ One Kiss - Calvin Harris & Dua Lipa

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar