Znakovi koji pokazuju da ćete uskoro prekinuti

Lifestyle 14. ožu 202115:23
ljubav, par, couple, sretan par, zaljubljeni, djevojka, muškarac, veza
Izvor: Foto: Unsplash

Mnogi parovi ne shvaćaju da su na putu do prekida, a toga postanu svjesni tek kada postane prekasno. Ovi znakovi ukazuju na to a biste vi i vaš partner uskoro mogli prekinuti.

Ne dodirujete se više

Možete smisliti niz izgovora zašto se više ne dodirujete, ali činjenica je da vaša veza nije zdrava ako više ne izmjenjujete nježnost. To je očiti znak da je vaš odnos u problemima. Osim toga, zbog toga jedno od vas nježnost možda odluči potražiti negdje drugdje.

VEZANE VIJESTI

Ne sjećate se kada ste zadnji put smijali

Tko bi želio ostati uz osobu uz koju se ne osjeća dobro? Ako se ne možete sjetiti kada ste se zadnji put zajedno smijali, to znači da više ne dijelite radost jedno s drugim, bez obzira je li riječ o sitnicama ili nekim većim stvarima. Ljudi žele biti u vezi sa sretnom osobom koja doprinosi i njihovoj sreći i koja zajedno gradi i dijeli sretan život.

Razgovor se brzo pretvori u sukob

Ako čak i najobičnija tema o kojoj razgovarate dovodi do sukoba i izljeva bijesa, to je znak da u vašem odnosu postoje neki dublji problemi te da se ne možete sporazumjeti. Ovo ne može nestati preko noći. Oba partnera trebaju iskreno razgovarati o problemima koji postoje kako bi ih mogli riješiti.

Provjeravate partnera

Ako ste se distancirali od partnera i smatrate da ga više ne poznajete  pa zbog toga pribjegavate špijuniranju i provjeravanju, na putu ste prema prekidu. Provjeravate li partnerov mobitel i profile na društvenim mrežama umjesto da otvoreno razgovarate o onom što vas muči, to je znak da je nestalo povjerenje, a takva veza osuđena je na propast.

Rijetko provodite vrijeme zajedno

Možda su vas obveze preplavile pa trenutno nemate vremena jedno za drugo, ali ako to traje već duže vrijeme znači da postoje problemi u vašem odnosu. Bez obzira na sve trebate naći vremena jedno za drugo kako biste oživjeli vašu vezu, piše Body and soul.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar