Izaberite srce i saznajte kakav ste ljubavnik

Lifestyle 07. stu 201720:28 > 20:34
Pixabay

Zračite li jakom seksualnom energijom, miran ste ljubavnik ili pomalo tajanstveni? Ili ste ipak nepopravljivi romantičar?

Izaberite jedno od srca iz kviza i možda otkrijete nešto čega niste bili svjesni – kakva ste vrsta ljubavnika. Srce koje izaberete neka bude ono koje vas je na prvu najviše privuklo.

Koje srce ste izabrali? Evo što to znači:

1. Miran ljubavnik

Imate sposobnost djelovati umirujuće na ljude oko sebe. smirujuću nazočnost onima oko vas. Povjerenje i vjernost su vam izuzetno važne karakteristike kod partnera. Također, vama treba malo više vremena da se naviknete na nove ljude, ali kada jednom poklonite svoje srce nekome, vrlo ste odani.

2. Tajanstveni ljubavnik

Ljudima je vaš tajanstveni šarm jednostavno neodoljiv. Vi ste vrlo strastveni i privlačni, no rijetko otkrivate svoju pravu prirodu. Opojni ste i tajanstveni i nikada ne dajete previše – to radite zato što pomalo strahujete da ne budete povrijeđeni.

3. Volite bezuvjetno

Za vas se može reći kako žudite biti s nekime tko će biti vrlo blizu vašeg ideala, onakav kakvim ga zamišljate – kao u romantičnim filmovima. Vrlo ste romantični i trudite se stvoriti takav ugođaj kada ste s nekime do koga vam je stalo – cvijeće, svijeće, prigušeno svjetlo… Puno dajete, ali očekujete jednaku bezuvjetnu ljubav zauzvrat – često to i dobivate.

4. Strastveni ljubavnik

Život bez seksa za vas je nezamisliv. Imate bogat fizički i seksualni život i upravo ste vi ti koji zagrijava atmosferu u spavaćoj sobi. Zračite snažnom energijom i uvijek imate kontrolu – vaši partneri to vole, pišu 24sata