Urnebesni primjeri pogrešno poslanih službenih mailova

Lifestyle 22. stu 201816:53 > 17:43
Google

Američka ambasada u Australiji nedavno je umjesto poziva na sastanak klijentima poslala fotografiju mačke u Cookie Monster odijelu. Zabunom poslane privatne stvari u službenom mailu, događaju se češće no što mislite

Kako bi dokazali da se ovakve greške događaju svima, Huffington post je napravio listu najurnebesnijih pogrešaka u poslovnim mailovima koje su se dogodile korisnicima Twittera. 

1. “Upravo sam u poslovnom mailu umjesto ‘prezentacija’ napisala ‘penetracija’. Moja svjedodžba i više od deset godina radnog iskustva odoše u vjetar”, napisala je Angie B. 

2. “Zabunom sam poslao link na pornić jednom svom kolegi. Isti sam link potom poslao svim kolegama i pravio se kako je riječ o opasnom virusu”, ‘pohvalio’ se korisnik Mr. Drinks On Me. 

https://twitter.com/Mr_DrinksOnMe/status/852442866303586304

3. “Redatelj me e-mailom upitao kako napreduje scenarij. Autocorrect je moj odgovor pretvorio u “ližem si stražnjicu i uzimam imena”, jada se korisnica Ursula. 

4. “Umjesto da pošaljem mail šefici da mi treba slobodan dan, poslala sam joj da mi treba ‘kur*ev dan”, piše tviterašica Chelo. 

5. “Umjesto potpisa, u mail sam stavila ovo i u panici da izbrišem, uspjela poslati”, kaže James Bridge Gordon

6. “Moja mama je umjesto laboratorijskih rezultata uglednom neurologu poslala tutorial video kako zavezati žnirance i sad umirem od smjeha”, ispričala je Rachel. 

7. “Šefu sam poslala mail ‘javi mi kada ćeš imati seks, molim te’ umjesto ‘javi mi kada ćeš imati sekundu’. Mogu li sada kući? “, piše Emily. 

8. “Umjesto eseja, jednom piscu sam slučajno poslao fotografiju Teda Bundyja”, pojadao se na Twitteru Lincoln Michel. 

https://twitter.com/TheLincoln/status/643487649475469317

9. “Usred važnog poslovnog e-maila slučajno sam napisala ha,ha, ha, hemeroidi”, piše the Bath Bird.