S kojim znakom vas čeka ljubavni brodolom?

Lifestyle 20. lip 201908:20 > 08:31
Pixabay

Kad je riječ o ljubavi, logično je da ne odgovara svatko svakome. S druge strane, hoćemo li se zaljubiti u nekoga ili ne, često je pravi misterij i nerijetko se osjećamo kao da sebi ne možemo pomoći

Astrolozi savjetuju iduće: ako do kraja 2019. godine želiš izbjeći izbegneš slomljeno srce i ljubavne patnje, ni u kom slučaju nemoj ići na spoj s ovim horoskopskim znacima.

Ako si rođen/a u znaku Ovna, drži se podalje od Riba. Senzibilne Ribe samo će te usporavati i sprječavati tvoj uspjeh, piše B92.

Ove godine Bikovima nikako neće odgovarati Blizanci. Oba horoskopska znaka žele postići mnogo toga u 2019. godini, a zajedno bi im to bilo teško. Jedan bi ometao drugoga i na kraju bi oboje ostali razočarani.

Rakovi se ove godine koncentriraju isključivo na obiteljsku sreću, a to Blizancima nije nikako na prvom mestu. Ova kombinacija će žalosno završiti, pa je bolje uopće ne započinjati vezu.

Rak i Vaga bi ove godine trebali držati prste dalje jedno od drugoga. Dok je Rak čvrsto sa dve noge na zemlji, Vaga je još u potrazi za smislom života.

Premda se Lav i Škorpion brzo seksualno privuku, moraju biti jako oprezni. Naime, Škorpion želi ove godine uživati u slobodi i ne želi čvrstu vezu.

Djevica čezne za nekim tko zna što želi. Premda će Vodenjak vjerojatno ostaviti dobar utisak i činit će se da je možda on onaj pravi, Djevica se ne bi trebala previše oduševljavati – ljubavni jadi su zagarantirani.

Osobe rođene u znaku Vage će se ove godine koncentrirati jedino još na sebe same. Nažalost, Bik bi im mogao smetati na tom putu.

Škorpija čezne za zabavom i ove godine ne želi čvrstu vezu. Zbog toga bi trebala napraviti široki luk oko Strijelca – on želi ove godine ozbiljnu vezu.

Premda Strijelca magnetski privlači Djevica, ona će vjerojatno pobjeći od veze – a ti ćeš ostati slomljenog srca.

Jarčevi su ambiciozni ljudi željni znanja. Stoga im neodlučne Vage nikako ne odgovaraju.

Vodenjaci se ove godine ne bi trebali zaljubljivati u Ovna. Nažalost, nisu na istoj valnoj duljini, pa će često izbijati svađe.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mrežaTwitter|Facebook | Instagram.