Imitatorica Amy Winehouse tvrdi da je u rodu s pjevačicom

Showbiz 24. pro 201415:40 > 15:48
Facebook

Laura Jane Butler je imitatorica preminule pjevačice Amy Winehouse, a jedina je koja je za taj posao dobila pohvale od roditelja pokojne zvijezde.

Imitatorica Amy Winehouse ima 43. godine. Kao dijete je usvojena, a smatra da se njena tajna uspjeha u imitiranju krije u tome što je moguće da je upravo ona polusestra Amy Winehouse.

Tvrdi da ju odbacio Mitch Winehouse, otac preminule zvijezde, a njegov agent je rekao da su to ‘gluposti’. Inače, Butler nema dokaza koji bi potvrdili da je ona zaista Mitchova kćer.

“Moja sličnost s Amy je neobjašnjiva. Imamo slične manire i osobnost”, kazala je Butler Daily Staru.
“Mitch se prestrašio zbog mojih svirki u počast Amy Winehouse jer jako ličim na njegovu kćerku”, dodala je.

Imitatoricin otac, koji ju je posvojio, je nedavno preminuo, a Butler je u kontaktu sa svojom biološkom majkom, dok o svom biološkom ocu ne zna ništa.

EPA

Mitch i Janis Winehouse su bili gosti na njenom vjenčanju i prisustvovali su na nekoliko njenih svirki širom Londona.

Amy Winehouse je pronađena mrtva u svojoj kući u Londonu u lipnju 2011. nakon duge borbe s ovisnostima od droge i alkohola. Uzrok smrti 27-godišnje zvijezde je trovanje alkoholom.

Nakon pjevačicine smrti obitelj je osnovala fondaciju Amy Winehouse – humanitarnu organizaciju koja pomaže mladim koji se oporavljaju od ovisnosti od droge i alkohola.