Gradonačelnik Banje Luke: Idem na more i u Hrvatsku i Crnu Goru

Regija 14. kol 202210:485 komentara
Izvor: N1

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković govorio je jutros za N1 o nešto opuštenijim temama nego inače.

Na pitanje što ga najbolje opisuje kao čovjeka, odgovara spontanost.

“Tu sam ono što sam ja. Živim svoj život, posebno u politici. Netko sam tko je kao mlad ušao u politiku i to iz bogate obitelji. Ne trebaju mi novci. Moja je obitelj poznata po dobrom”, rekao je Draško Stanivuković.

Video o asfaltu

Rekao je i da mu je na početku bilo neobično što je popularan, a danas ga prepoznaju svugdje.

“Prepoznaju me i van BiH. Idem na more i u Hrvatsku i Crnu Goru. Obožavam svaki dio Balkana”, kaže.

Govoreći o svojim počecima i ulasku u politiku, prisjećajući se videa i aktivnosti na društvenim mrežama, rekao je da je sve drugačije bilo jer je bio mlad, te da danas neke stvari ne bi napravio.

“Bio sam ponosan na video o asfaltu, ali danas to ne bih napravio kad sam gradonačelnik. Zbog svega toga što radim atipičan sam političar. Ne volim klišej, volim da je na moj način”, ističe.

Govoreći o projektima s kojima je zadovoljan dok je gradonačelnik, rekao je da da su “izgradili pozornicu na kojoj svatko može reći što hoće, besplatni udžbenici, vrtići, stipendije, napravili najvažnije putne infrastrukturne projekte….”

Posjeta i džamiji i crkvi

Naglašava i da se nakon 20 godina gradi nova škola u Banjoj Luci, ali i da je jedini grad koji je platio legalizaciju vjerskih objekata.

“Posjetio sam i džamiju i crkvu, želim biti u Banjoj Luci gradonačelnik svima”, rekao je, dodajući da je “najveći neprijatelj Banje Luke jedan dio vijećnika iako nisu rođeni u ovom gradu, žive u ovom gradu. Nisu neprijatelji ni Zagreb, ni Federacija BiH”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Komentari

Vaš komentar