Drugi 'spin-off' Ratova zvijezda dobio naslov

Showbiz 18. lis 201712:07 > 12:09
Izvor: YouTube/Star Wars

Filmska priča o podrijetlu Hana Sola, jednog od najpopularnijih likova izvorne trilogije Ratova zvijezda, napokon je dobila naslov, objavio je redatelj Ron Howard.

Film “Solo: A Star Wars Story”, koji će se u kinima pojaviti u svibnju iduće godine, ispričat će priču o mladim danima Hana Sola, grubog, ali simpatičnog junaka kojeg je proslavio Harrison Ford u izvornoj trilogiji.

Hana Sola glumit će Alden Ehrenreich, a ulogu njegovog prijatelja Landa Calrissiana, kojeg je u izvorniku igrao Billy Dee Williams, preuzima Donald Glover.

Dvostruki oskarovac Howard, redatelj Genijalnog uma, preuzeo je produkciju filma nakon što su odustala dvojica prethodnih redatelja.

Film o Hanu Solu dio je nastojanja kompanije Disney da proširi priču o Ratovima zvijezda i izvan izvornog serijala. Kompanija je tako 2016. snimila izdvojeni film “Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda”, pa će Han Solo biti drugi njezin ‘spin-off’.

U međuvremenu, krajem ove godine u distribuciju kreće film “Ratovi zvijezda – Epizoda VIII. – Posljednji Jedi”, nastavak izvornog serijala, koji je djelomično sniman u Dubrovniku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.