Cetinski: Uletio sam u frizeraj i vikao da zovu hitnu

Showbiz 09. stu 201711:26 > 11:31
Podijeli:
Izvor: N1

Pjevač Tony Cetinski za Gloriju je ispričao što se događalo u trenucima kad je pregazio muškarca u ulici u Rovinju.

“Iako sam još u stanju šoka i teško mi je prisjećati se te nesreće, sjećam se poprilično dobro svega što se dogodilo, no nije mi jasno kako”, započinje svoju priču za Gloriju Tony Cetinski te govori kako će mu prizor koji je vidio kada je izašao iz automobila cijeli život ostati urezan u sjećanje.

“Morate pažljivo skretati pa skoro i stati da biste uopće mogli ući između dva zida i skrenuti lijevo, a tako sam i postupio. Jako sporo, kao da izlazim iz parkinga, skrenuo sam lijevo i odmah nakon skretanja osjetio da se nešto dogodilo ispod podvozja automobila. Stao sam i izašao iz automobila i pogledao ispod auta i nisam ništa vidio. Pogledao sam drugi put, iz drugog kuta, i vidio ono što sam najmanje očekivao – čovjeka. Taj prizor cijeli život će mi biti urezan u sjećanje”, ispričao je Cetinski.

Jedino što je u tom trenutku htio je znati da li je osoba ispod automobila živa i htio je napraviti sve samo da ga spasi.

“Nadao sam se da je živ. Uletio sam u frizeraj preko puta i vikao da zovu hitnu i policiju. Zatim sam odjurio do prtljažnika i tražio dizalicu da podignem vozilo o oslobodim tijelo. Pokušavao sam učiniti nešto da spasim čovjeka, ali nisam uspio. Liječnica hitne pomoći po dolasku je odmah konstatirala da nema znakova života. Ta nemoć, činjenica da mu ne mogu nikako pomoći, užasan je osjećaj”, rekao je pjevač.