Na Mostri rođena nova filmska zvijezda, Lady Gaga

Showbiz 01. ruj 201811:11 > 11:12
Izvor: REUTERS/Tony Gentile

Pop zvijezda Lady Gaga debitirala je na ovogodišnjoj venecijanskoj Mostri dugometražnim filmom "Zvijezda je rođena" u režiji Bradleyja Coopera a prve kritike govore da je u Veneciji doista rođena nova filmska zvijezda.

Deseci obožavatelja iščekivali su je na Lidu, kamo je u velikom stilu stigla brodskim taksijem u društvu glumca i producenta Bradleyja Coopera.

Lady Gaga je u petak predvečer prošetala crvenim tepihom u laganoj haljini s blijedoružičastim nojevim perjem, držeći Coopera za ruku.

Film “Zvijezda je rođena” je treća inačica filma Williama A. Wellmana iz 1937. Prvu preinaku doživio je 1954. u režiji Georgea Cukora s Judy Garland i Frankom Piersonom, a 1976. s Barbarom Streisand.

“Vidjeli smo toliko obrada ovog filma i znamo da je ta priča prošla kroz razdoblje kušnje, baš zato je razumljiva ljudima diljem svijeta i jedva čekam da je svi mogu vidjeti”, rekla je Lady Gaga na tiskovnoj konferenciji.

U filmu glumi Ally, mladu pjevačicu pred kojom je karijera, ali sumnja u svoj talent. Na svom životnom putu susreće Jacksona Mainea (Bradley Cooper), pjevača country glazbe i ovisnika o alkoholu čija je karijera na zalasku, koji je otkriva i promovira u pjevačku zvijezdu.

Pjevačica koja je u deset godina prodala 180 milijuna nosača zvuka usporedila je svoje početke s likom iz svog filmskog prvijenca.

“Ally u početku ne vjeruje u sebe, a ja sam vjerovala u sebe kada sam s 19 godina pošla u potragu za poslom obilazeći barove”, rekla je.

Glumac Bradley Cooper (43) (“American Sniper”) kojemu je ovo prva filmska režija, rekao je da od početka dobro surađivao s pop zvijezdom.

“Od prvog susreta sam se ugodno osjećao u njezinu društvu i lagao bih kad bih rekao da sam bio živčan. Kad vidite umjetnika od formata da vam se obraća kao sebi jednakome, onda ste sigurniji u sebe”, rekao je Cooper.

Izvor: REUTERS/Tony Gentile
Izvor: REUTERS/Tony Gentile
Izvor: REUTERS/Tony Gentile
Izvor: REUTERS/Tony Gentile
Izvor: REUTERS/Tony Gentile
Izvor: REUTERS/Tony Gentile
Izvor: REUTERS/Tony Gentile
Izvor: REUTERS/Tony Gentile

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.