The Prodigy će zapaliti Jaz 15. srpnja na SeaDance festivalu

Showbiz 06. ožu 201514:09 > 15:06
Izvor: EPA/Torben Christensen

Slavni elektronski sastav The Prodigy nastupit će u srijedu 15. srpnja na SeaDance festivalu na plaži Jaz, u okviru morskog poglavlja Exit Avanture.

Premijerni nastup na Jazu ujedno je i svjetska ekskluziva za Balkan jer će The Prodigy u okviru svjetske turneje povodom promocije novog albuma svirati samo na odabranim, najvećim europskim i svjetskim festivalima, priopćili su organizatori Exit Avanture.

PROČITAJTE JOŠ

Šesto studijsko izdanje pod nazivom “The Day Is My Enemy“ izlazi 30. ožujka i naslijedit će album “Invaders Must Die“, s kojim su četvrti put zaredom osvojili prvo mjesto britanske liste albuma. U četvrt stoljeća dugoj glazbenoj karijeri, The Prodigy su prodali više od 25 milijuna albuma, a njihovi spektakularni koncerti su prepoznatljivi po nevjerojatnoj euforiji koju nose.

Organizatori očekuju da The Prodigy, nakon 2013. godine kada su oborili rekord posjete glavne pozornice Exit festivala s oko 40.000 euforičnih fanova, na prvom nastupu u Crnoj Gori postave novi rekord na Jazu poslje Madonne i Rolling Stonesa.

https://youtube.com/watch?v=zjucwga9-rQ

The Prodigy čine Liam Howlett, Keith Flint i Maxim, na koncertima praćeni gitaristima, bubnjarima i drugim glazbenicima.

Pored benda The Prodigy, nastup na SeaDance festivalu ovog tjedna su potvrdili I Dubioza kolektiv, Soul Clap, PillowTalk i Nick Monaco.

Ulaznice se prodaju po cijenama od 380 kuna  za Exit festival, te 250 kuna za Sea Dance. Jedinstvena ulaznica za više od deset dana festivalskog ljetovanja uz Exit Avanturu (EXIT + Sea Dance) može se kupiti za samo 450 kuna na službenoj stranici Exit Festivala.