Batman, Julia Roberts i Spike Lee dobit će zvijezde na Stazi slavnih u Hollywood

Showbiz 21. lip 201910:39 > 10:42
Izvor: Jean-Baptiste LACROIX / AFP

Hollywoodska trgovinska komora objavila je popis na kojemu je 35 "jedinstvenih" slavnih osoba iz svijeta filma, glazbe, televizije, kazališta i radija koje će dobiti svoje zvijezde na Stazi slavnih iduće godine, a među njima su Batman, Julia Roberts, Spike Lee i Chris Hemsworth, pišu američki mediji.

U kategoriji filma, dobitnici Oscara američki glumac i reper Mahershala Ali i glumica Octavia Spencer te lik superheroja Batmana među onima su koji će imati čast da im je ime uklesano na hollywoodskoj Stazi slavnih..

Na popisu u kategoriji televizije je zvijezda serije “Bračne vode” Christina Applegate, zatim Terry Crews iz serije “Brooklyn 99” kao i bivši član žirija iz “Pop Idola” Nigel Lythgoe.

Iz svijeta glazbe svoje će zvijezde dobiti šef Universal Musica Sir Lucian Grainge, rock zvijezda Elvis Costello, pjevačica Alicia Keys i reper Curtis “50 Cent” Jackson.

Predsjedavajući selekcijskog odbora Vin Di Bona rekao je da je “ovogodišnji odabir jedinstven”. “Prepoznali smo talente 35 umjetnika koji su već izgradili nasljeđe ovdje u Hollywoodu.”

Na popisu su među ostalima i američka dizajnerica filmskih kostima Ruth E Carter, glumac Laurence Fishburne kao i engleski pjevač Billy Idol.

Po podacima Hollywoodske trgovinske komore, Stazu slavnih svake godine posjećuju milijuni turista.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter|Facebook | Instagram.