Pismo slavnog pjevača njegovim sinovima će vas raznježiti

Showbiz 17. lip 201507:54 > 07:58
Izvor: EPA

Popularni latino pjevač Ricky Martin prije sedam godina postao je otac dvojice dječaka koje mu je na svijet donijela surogat majka.

Ususret Danu očeva, koji se inače kod nas obilježava 19. lipnja, pjevač je otvorio svoje srce i sinovima Matteu i Valentinu napisao dirljivo pismo u kojem je potpuno ogolio svoju dušu.

“Od prvog trenutka kada sam vas primio u naručje govorio sam vam koliko sam zahvalan, počašćen i blagoslovljen što sam vaš otac. Ali ne vjerujem da sam vam ikada rekao koliko ste promijenili moj život. Oduvijek sam iskreno iz srca osjećao da želim biti otac. Kada se taj san konačno ostvario ne možete ni zamisliti koliko su me preplavile emocije. Nestrpljivo sam čekao vaš dolazak, odbrojavao dane, sate i minute do vašeg rođenja. Morao sam pročitati baš svaki priručnik za roditelje. Tada, konačno, kada sam vas primio u naručje svijet kao da je stao za mene. Bio sam najsretniji čovjek na svijetu”, priznao je glazbenik pa nastavio u jednakom tonu:

“Moje putovanje s vama dvojicom bilo je ispunjeno zabavom i avanturom. Putovali smo zajedno diljem svijeta od vaše druge godine. Svaki dan zajedno smo učili nove stvari. Bio sam zapanjen svakim vašim napretkom. Učinili ste me boljom osobom i inspirirali da se okušam u novim područjima pa tako i u pisanju moje prve knjige za djecu”, priznao je Martin.

Svojim sinovima zahvalio je što su mu dali dovoljno ljubavi snage da živi pošten život i uputio savjet za budućnost, prenosi Večernji list.

“Budite svoji! Ne dopustite nikome i ničemu da od vas učini da se ne osjećate potpuno svojima. Što god odlučili u životu biti ili učiniti uvijek ću biti na vašoj strani. Nemojte to nikada zaboraviti. Voli vas tata”, stoji na kraju dirljive objave.

Inače, ovo otvoreno pismo upućeno djeci dio je godišnje serije ‘Pisma očeva’ koju na nagovor magazina Time piše nekoliko poznatih očeva među kojima su Ricky Martin te kolumbijski pjevač i gitarist Juanes.