Vuco kreće u bitku za mjesto u Saboru

Showbiz 19. kol 201515:28 > 15:29
Podijeli:
Izvor: YouTube

Siniša Vuco izvijestio je javnost da će se kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima. Na izbore će ponovno izaći sa svojom Nezavisnom Listom u nekoliko izbornih jedinica od Dalmacije do Slavonije.

“Ovim dopisom obavještavam hrvatsku javnost i medije da ću na iduće parlamentarne izbore ponovno izaći sa svojom Nezavisnom Listom u nekoliko izbornih jedinica od Dalmacije do Slavonije. U dopisu prilažem rezultate ankete za 10. izbornu jedinicu prema D’Hondtovoj metodi od 2. prosinca 2011., dva dana prije tadašnjih izbora, gdje sam čvrsto bio na 5. poziciji sa 3% glasova, što mi daje za pravo smatrati se itekako ozbiljnim kandidatom za hrvatski parlament, ma što neki mislili o tome. Ovaj put predizbornu kampanju neću obilježiti šutnjom kao prije 4 godine, već ću itekako progovoriti, a moj program će se bazirati na nekoliko glavnih točaka :

1. MLADI

Mladi imaju bezgranično povjerenje u mene, koje su stekli neposrednim kontaktom samnom na mojim mnogobrojnim javnim nastupima, te znaju da ću se boriti protiv njihova daljnjeg obezvrjeđivanja jer je njihovo beznađe i nezadovoljstvo odnosom ove države spram njih doseglo vrhunac!

2. RADNICI

Zalagati se i bezuvjetno pomoći našim poštenim radnicima i težacima koji su postali predmetom poruge i sprdnje u ovom nakaradno društveno političko ekonomskom užasu u zemlji.

3. ZAMP

Usprotiviti se i zakonski oduprijeti prevarantskom djelovanju glazbene organizacije ZAMPA te spriječiti njihov lopovluk prema brojnim ugostiteljima ( restorani, hoteli, caffe barovi, diskoteke, noćni klubovi, frizerski saloni, itd.itd. ) nad kojima provode pljačku i harač, a sve pod pokroviteljstvom HDS-a ( Hrvatskog društva skladatelja ) gdje se u predsjedništvu uhljebilo nekoliko autora koji međusobno dijele glavninu novca namaknutih od bezobzirne otimačine ugostiteljima”, stoji u priopćenju.