Balašević se šalio nakon infarkta: Dobra je vijest da nisam umro baš iz prve

Showbiz 20. velj 202112:42
Izvor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Đorđe Balašević je krajem 2019. imao infarkt.

“Dobra je vijest dan nisam umro baš iz prve”, šalio se Panonski mornar tada i rekao da su mu ugradili četiri stenta u Institutu u Sremskoj Kamenici.

“Loša vijest je da to nije skok u vis i da ima tri pokušaja. Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao otkazati koncert u Kragujevcu. U bolnici sam bio četiri dana, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam dotjeran. Stavili su mi najbolje u Institutu u Sremskoj Kamenici”, rekao je pa se nastavio šaliti na svoj račun i račun doktora.

PROČITAJTE JOŠ

Balaševićevo zdravstveno stanje komentirao je i njegov sin Aleksa. “Bila je to sitna intervencija koju je morao riješiti”, rekao je.

“Bili su fer, prvi put mi je netko nešto stavio. Kad god netko ode kod doktora obično ti nešto vade, kamen iz bubrega… Dobio sam četiri stenta. Rekli su mi da mogu trčati. Ne vjerujem, nemojte me pitati da li sam dobro, više nikad neću biti dobro, zašto što imam sto godina. Znači ne mogu biti dobro. Nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje sam stao”, govorio je tada Đorđe Balašević u svom stilu.

Nakon nešto više od mjesec dana od ugradnje četiri stenta, Balašević je nastupio u Osijeku. Nije propustio priliku šaliti se na vlastiti račun.

“Počinjemo koncert kao da se ništa nije dogodilo. Pravite se ludi. Tu su došli i momci iz benda kojima sam malo zaboravio imena, po lijekovima sam pa ne znam. Ako zaboravim tekstove vi ste tu”, šalio se tijekom koncerta u Osijeku.

“Ja uvijek dolazim da donesem energiju, a danas sam tu da uzmem malo vaše energije”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar