Broj pregleda Konstraktinog nastupa raste vrtoglavom brzinom, daleko ispred svih

Showbiz 13. svi 202210:17 > 10:19
Ana Đurić Konstrakta
Izvor: Tanjug/AP/Luca Bruno

Nastup srpske predstavnice Ane Đurić Konstrakte na polufinalu Eurosonga u Torinu, na YouTubeu je pogledalo preko 920.000 ljudi za 12 sati, što je daleko više u odnosu na sve ostale natjecatelje koji su sinoć nastupili.

Prva iza Konstrakte, po broju pregleda sinoćnjeg nastupa, je predstavnica Španije Chanel, po kladionicama peta favoritkinja za pobjedu, s 537.000 pregleda. Sinoć se publici predstavio i predstavnik Velike Britanije Sam Ryder, drugi favorit za trijumf na Eurosongu, koji je prikupio “skromna” 122.000 pregleda.

Chanel i Sam Ryder su, međutim, sinoć nastupili izvan konkurencije, jer su njihove zemlje dio „petorke“ osnivača Eurosonga, koja ima osigurano mjesto u finalu.

Od izvođača koji su se borili za prolaz u finale, prvi iza Konstrakte po broju pregleda na YouTubeu je predstavnik Poljske Ochman, s 276.000 pregleda.

Zanimljivo je da predstavnica Švedske Cornelia Jakobs, koja na kladionicama kotira na visokom trećem mjestu, ima tek 134.000 pregleda, što je primjera radi, manje od Cipra koji se nije ni kvalificirao u finale.

Od izvođača koji su nastupili u prvoj polufinalnoj večeri, najviše pregleda na YouTubeu, očekivano, imaju predstavnici Ukrajine Kaluš orkestar – 3,2 milijuna. Oni su ujedno uvjerljivi favoriti na kladionicama za pobjedu u Torinu.

Treba imati na umu i da je prva polufinalna večer održana u utorak navečer pa ti nastupi imaju dva dana duži “život” na internetu u odnosu na izvođače u drugom polufinalu.

No, da broj pregleda na YouTubeu može “zavarati” najbolje dokazuje primjer predstavnice Albanije Ronele čiji polufinalni nastup ima više od dva milijuna pregleda, a nije se izborila za finale.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar