Elton John će objaviti novi album, nastao tijekom karantene

Showbiz 02. ruj 202108:35
Izvor: FELIX HÖRHAGER / DPA / AFP

Britanska pop zvijezda Elton John najavio je u srijedu da će sljedećeg mjeseca objaviti novi album, "The Lockdown Session" nastao u suradnji s brojnim umjetnicima tijekom karantene.

Album sa 16 naslova izlazi 22. listopada i donosi nove pjesme uz zvučna imena poput Due Lipe, Miley Cyrus, Nicki Minaj i Stevieja Wondera.

“Posljednje čemu sam se nadao tijekom karantene je novi album. Ali kako je pandemija odmicala, (pjesme) su samo izvirale”, objasnio je Sir Elton.

“Neka snimanja su obavljena na daljinu, putem Zooma, što nikada ranije nisam radio”, ispričao je Elton John. Druga snimanja su se odvijala prema strogim sigurnosnim pravilima, kada su izvođači bili odvojeni staklom.

“Ali sve pjesme na kojima sam radio su bile zanimljive i raznolike, potpuno drugačije od svega po čemu sam poznat i izvele su me iz moje zone komfora prema potpuno novom teritoriju”, opisao je.

Elton John kreće 2022. na oproštajnu turneju po Europi i Sjevernoj Americi.

Taj 74-godišnji pjevač je počeo svoju oproštajnu turneju “Farewell Yellow Brick Road” 2018., i predvidio 300 koncerata u tri godine po svijetu, ali planove mu je poremetila pandemija koronavirusa.

Turneja će početi u svibnju 2022.u Frankfurtu i završit će šest mjeseci kasnije u Los Angelesu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar