Holivudski glumac pozvao Hrvate da mu šalju fotografije

Showbiz 20. svi 202116:18 > 16:19
Joseph Gordon-Levitt
Izvor: Rich Fury/Getty Images/AFP

Američki glumac Joseph Gordon-Levitt pokrenuo je novi projekt, a kako bi ga što prije završio, potrebne su mu i fotografije Hrvatske.

Joseph Gordon-Levitt radi projekt za vlastitu online medijsku platformu HitRecord.

“Bok, prijatelji iz Hrvatske. Tražim neke dobre fotografije Hrvatske za novi projekt. Objavite svoje fotografije i pročitajte nešto više o samom projektu”, stoji u objavi Gordon-Levitta na Facebooku kojom poziva i potiče sve Hrvate na suradnju.

Cilj projekta je skupiti što više fotografija iz cijelog svijeta, a tema ove sezone jest priroda. Zatim se iz dijela sadržaja rade kratki filmovi, dokumentarci, animacije i slično.

Ovo je druga sezona nagrađivane serije HitRecorda koja nosi naziv “Create Together”, odnosno “Stvarajmo zajedno”. Za prvu sezonu ovog projekta glumac je dobio nagradu Emmy u kategoriji izvanrednog interaktivnog programa.

Hello, friends from Croatia! I'm looking for cool photos of Croatia for a new project. Post your photos and read more about the project HERE: https://hitrecord.app.link/worldpics ?: Matthias Mullie

Posted by Joseph Gordon-Levitt on Wednesday, May 19, 2021

Za drugu sezonu planirano je deset epizoda u trajanju od šest minuta. Objava prve epizode planirana je za Dan zemlje, točnije 22. travnja na platformi YouTube.

Projekt je zainteresirao brojne Hrvate te je tako njegova objava prikupila više od tisuću komentara s fotografijama iz svakog kutka Lijepe naše.

Zanimljivo je da će svatko čiji se sadržaj iskoristi u kreiranju finalnog proizvoda biti plaćen za to, kako navodi službena stranica HitRecorda, prenosi Jutarnji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar