Kako danas izgleda Zana Nimani i čime se bavi?

Showbiz 21. ruj 202113:53 > 14:303 komentara
Izvor: Screenshot YouTube

Zana Nimani je bila jedna od najvećih jugoslavenskih zvijezda, a proslavila se u bendu koji nosi njeno ime. "Dodirni mi kolena" je hit Marine Tucaković koji i danas većina ljudi zna napamet, a koji je Zani donio vječnu slavu. Kako danas izgleda Zana i čime se bavi?

Pamtimo je kao jednu od najvećih zvijezda osamdesetih, koja je imala prepoznatljiv imidž i glas. Bend Zana nastao je 1980. godine i pet godina je nizao hit za hitom.

Zana Nimani bila je lice koje je Jugoslavija obožavala. Međutim, bend nije potrajao – nakon pet godine pjevačica se opredijelila za solo nastupe.

U jednom od intervjua koje je dala osamdesetih izgovorila je neke nezaboravne rečenice.

“Imam 22 godine. Pušim, što da radim. Ne pijem, ne drogiram se, to mi je jedini porok. Volim Slađanu Milošević. Mislim da je ona prva rock-pjevačica u Jugoslaviji, ostale ne priznajem. Nije mi buduća rođakinja, nemojte mi brata stavljati u nezgodnu situaciju”, rekla je.

Iz samostalne karijere pjevačice najviše se izdvaja duet “Jabuke i vino” sa Željkom Bebekom.

Zana je nakon toga izdala album “Noćas pjevam samo tebi”, koji je označio kraj njene blistave karijere. Kako se situacija u regiji pogoršavala, odlučila je zauvijek ostaviti glazbu.

Tijekom 1993. godine napustila je Srbiju i sa suprugom otišla u Toronto. Tamo je ostvarila potpuno drugačiju karijeru, u firmi koja se bavi menadžmentom.

Firma u kojoj Zana radi nedavno joj se i zahvalila na Facebooku, a tom prilikom smo mogli vidjeti kako Zana izgleda danas.

Iako je Žika iz Zane u više navrata najavljivao koncerte sa svim bivšim pjevačicama, Zana Nimani se nikad nije pojavila na njima.

Bivša zvijezda se više ne bavi pjevanjem, međutim mediji pišu da je njena kći Tea nastupala u nekoliko mjuzikla. Ipak, nije se profesionalno posvetila pjevanju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar