Kim Kardashian dala pravo bogatstvo za križ koji je nosila princeza Diana

Showbiz 19. sij 202309:36
Izvor: ANGELA WEISS / AFP, Courtesy of Sotheby's/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Ilustracija,

Zvijezda američkog tv-realitiyja i društvenih mreža Kim Kardashian kupila je u srijedu na dražbi križ Attalah, slavni privjesak koji je nosila princeza Diana, objavila je kuća Sotheby's.

Luksuzni privjesak što ga je 1920. izradio slavni britanski draguljar Garrard, princeza Diana je nosila u nekoliko navrata.

Križ s ametistima prodan je za 163.800 funti (oko 187.000 eura) na dražbi održanoj u srijedu u Londonu.

Time je privjesak koji je princeza nosila na dobrotvornoj gala večeri u Londonu 1987. godine, prodan za dvostruko više od predviđene cijene. Osim ametista, križ je urešen dijamantima u ukupnoj vrijednosti od 5,25 karata.

“Dragulji koje je posjedovala ili nosila princeza Diana rijetko se nađu na tržištu, a posebno kada je riječ o nakitu kakav je križ Attalah, koji je u bojama, smion i poseban”, rekao je prije prodaje Kristian Spofforth iz dražbovne kuće  Sotheby’s.

Lani je Kim Kardashian (42) za gala večeru u Metropolitan Museumu u New Yorku odjenula haljinu u kojoj je američka glumica Marilyn Monroe otpjevala pjesmu “Happy Birthday” predsjedeniku Kennedyju 1962.

Muzej Rupley’s, vlasnik legendarne haljine, morao je posliej opovrgnuti optužbe da je Kim Kardashian oštetila haljinu prilikom nošenja.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar