Memoari princa Harryja izlaze u siječnju, izdavač objavio točan datum

Showbiz 27. lis 202211:17
Izvor: DANIEL LEAL-OLIVAS / AFP

Izdavačka kuća Penguin Random House objavila je putem New York Posta da bi memoari princa Harryja, vojvode od Sussexa, trebali biti objavljeni 10. siječnja 2023.

Memoari su trebali izaći u studenom, ali objavljivanje knjige odgađano je tjednima zbog smrti kraljice Elizabete II., 8. rujna ove godine. Pojavile su se i glasine da bi objava knjige, koja je napisana uz pomoć pisca J.R. Moehringera, mogla biti obustavljena. Sada je izdavačka kućaobjavila da će se na policama trgovina naći 10. siječnja, prenosi Film-News.

U reklami za memoare, princ govori da ih je napisao “ne kao princ kakav sam rođen, već kao čovjek kakav sam postao”. Penguin Random House opisao ga je knjigu “intimnom i iskrenom” te navodeći da donosi “konačan prikaz iskustava, avantura, gubitaka i životnih lekcija koje su mu pomogle u oblikovanju”.

“Nosio sam mnogo šešira tijekom godina, doslovno i figurativno i nadam se da ću pričajući svoju priču, uspone i padove, pogreške, naučene lekcije, pomoći pokazati da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo”, napisao je Harry u izjavi za knjigu.

Dodao je da je njegov cilj bio pružiti “prikaz mog života iz prve ruke koji je točan i potpuno istinit”.

Harryjev ugovor s izdavačom vrijedan je 20 milijuna dolara (17,2 milijuna funti), a počeo se spominjati sredinom 2021., 18 mjeseci nakon što su on i supruga Meghan Markle napustili mjesta starijih članova kraljevske obitelji i preselili se u Ameriku.

Naslov još uvijek nije otkriven.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Komentari

Vaš komentar