U filmu kćeri Vesne Pusić glavnu ulogu igra Julia Louis-Dreyfus

Showbiz 20. svi 202114:32 > 14:47
Julia Louis-Dreyfus
Izvor: VALERIE MACON / AFP

Američka glumica i komičarka Julia Louis-Dreyfus, koju hrvatska publika najbolje pamti kao Elaine u "Seinfeldu", dobila je glavnu ulogu u prvom dugometražnom filmu Daine o. Pusić, kćerke Vesne Pusić.

Hrvatska spisateljica i redateljica Daina Oniunas Pusić (36), koja živi i radi u Londonu, snima svoj prvi dugometražni film u produkciji nezavisne kompanije A24 koja je u srijedu potvrdila da će glavnu ulogu igrati Julia Louis-Dreyfus.

Radnja filma opisuje se kao bajka o majci i kćeri gdje majku glumi Louis-Dreyfus, dok kćer glumi irska glumica Lola Petticrew. Detalji se zasad ne otkrivaju, no u produkciji će sudjelovati i BBC Film, Britanski filmski institut te nezavisna kuća Gingerbread Pictures, piše The Wrap.

Tom se činjenicom pohvalila i Vesna Pusić na Twitteru koja je kratko napisala: “Ponosna mama!”

The Wrap tako piše da je Daina O. Pusić nagrađivana hrvatska spisateljica i redateljica čiji je kratki film “Zvjerka” premijerno prikazan na Telluride festivalu te je obišao 30 filmskih festivala. Njezin sljedeći projekt, kratka komedija “Rhonna & Donna”, osvojio je pregršt nagrada, a premijeru je također imao na festivalu Telluride.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar