Sobin o Milanoviću: Jako sam požalio što sam zaokružio njegovo ime na izborima

Showbiz 09. velj 202121:06 > 22:324 komentara
Slavko Sobin
Foto: N1

Gost Pressinga Ilije Jandrića bio je je glumac Slavko Sobin.

Komentirao je i posljednje istupe glumica, ali i drugih žena o seksualnom uznemiravanju.

“Krenulo je s Akademijom, ali brzo je odjeknulo i u drugim sektorima. Mislim da nijedan muškarac ne može zamisliti kroz što ona prolazi”, kazao je Sobin.

VEZANE VIJESTI

Dodao je da bi se možda trebao prolaziti neki tečaj o tome kako se ponašati u radnom odnosu.

“Nekim stvarima se očito staje na kraju i očito su se stvari pokrenule.”

Komentirao je i posljednje izjave predsjednika Zorana Milanovića koji je rekao da “nas ne treba zanimati kad zapomažu bogate glumice”.

“Jako, jako sam požalio što sam zaokružio njegovo ime na izborima i strašno sam razočaran. To je strašno, ta retorika, da tako govori jedna osoba koja bi trebala biti primjer”, istaknuo je Sobin.

Sobin sudjeluje u kampanji “Volim zdravlje” o prevenciji spolnih bolesti te da bi seksualni odgoj trebao uvesti u škole kako bi se mlade educiralo, a potom se osvrnuo i na pitanje pobačaja.

“Mislim da je to pravo svake žene. To je jedna grozna tema jer ispada da ako kažeš da nećeš zabraniti pobačaj, onda si za pobačaj. To su žene koje imaju traumu i svoje razloge. I opet, zašto pričamo o pobačaju, pričajmo o prevenciji i edukaciji da možemo manje pričati o pobačaju kasnije”, poručio je Sobin.

Upitan bi li podržao posvajanje djece u istospolnim zajednicama, Sobin odgovara: “Bih, apsolutno.”

Sobin je komentirao da koronavirus nije previše utjecao na njegov posao, no smanjio je kontakte od pojave pandemije. Dodao je i da će se cijepiti protiv covida-19.

“Hoću, cijepit ću se kad dođe red na mene. Cijepio bih se da mogu imati normalan kontakt s ljudima oko mene koji su rizična skupina, to mi je dovoljan razlog. Žao mi je što se danas lažne vijesti puno brže prenose nego istina”, rekao je Sobin.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar