Zamjerili se publici: Šest glumaca koji su otpušteni s dobro plaćenih poslova

Showbiz 09. sij 202321:09
Dobavljač LMK / Landmark // Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Rukovoditelji hollywoodskih kompanija itekako se oslanjaju na prevladavajući dojam javnosti o pojedinim slavnim osobama. Nadajući se da će im donijeti više zarade na blagajnama, rado biraju publici omiljena lica. Međutim, javni imidž slavne osobe može se lako preokrenuti i samo s jednom greškom, a to onda nerijetko rezultira i gubitkom dobro plaćenog posla.

Aubtu.biz sastavio je popis sedam slavnih osoba koje su na taj način izgubile dobro plaćene i sigurne angažmane.

1. Alec Baldwin

Uspjeh satiričnog sitcoma 30 Rock (Televizijska posla) doveo je Aleca Baldwina do njegove vlastite emisije na MSNBC-u. Međutim, ulična tučnjava tijekom koje je glumac paparazzi fotografu izrekao homofobne uvrede, izazvala je niz loših reakcija u medijima. Baldwin je suspendiran, ali se trebao vratiti na posao. No, kako su tijekom suspenzije rasle kritike LGBT populacije, emisija je otkazana.

2. Andrew Garfield

Ulogu Spidermana u trećem nastavku Andrew Garfield izgubio je zahvaljujući nedolasku na gala večer koju je organizirao Kaz Hirai, predsjednik kompanije Sony, upravo kako bi najavio Garfieldov povratak u ulozi Spider-Mana.

3. Neal McDonough

Neal McDonough odbio je snimiti seks scenu s Nicolette Sheridan zbog čega je uklonjen njegov lik iz popularne serije “Kućanice”. Seks scenu odbio je u još jednoj seriji “Scoundrels”. Iako je za tu seriju ugovorio posao vrijedan milijun dolara, on je odbio snimiti scene seksa s Virginijom Madsen pa je nakon tri dana snimanja dobio otkaz. Mnogi kažu da su religiozni katolicizam i obiteljski život Neala McDonougha doveli do njegovog odbijanja scena seksa.

4. Patrick Dempsey

Navodna izjava da u televizijskoj seriji “Uvod u anatomiju” glumi isključivo zbog redovne plaće, skupo je koštala Patricka Dempseya.

Naime, takve izjave ne sviđaju se producentima i piscima koji očekuju od glumaca strast prema likovima koje utjelovljuju. Dempseyev lik je uklonjen iz serije ubrzo nakon što su te izjave objavljene, zbog čega su mnogi poželjeli da je šutio.

5. Hank Williams, Jr.

Kad se Hank Williams Junior pojavio u programu emisije FOX & Friends, neformalna politička tema krenula je po zlu. Iako se kasnije ispričao što je Obamu usporedio s Hitlerom, šteta je već bila učinjena. ESPN je prekinuo poslovnu suradnju s njim.

6. Kevin Clash

Kevin Clash, čiji se glas krije iza svjetski poznatog lika Elma iz “Ulice Sezam”, izgubio je taj posao nakon što se doznalo za tri tužbe za seksualno zlostavljanje maloljetnih dječaka.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar