Đorđević: Svi sanjaju da vode Real Madrid

Košarka 15. ožu 201516:32 > 16:36
Podijeli:
Izvor: EPA

Izbornik reprezentacije Srbije Saša Đorđević je vodeći ovu reprezentaciju napravio veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

Srbija je došla do finala, ali su Amerikanci bili jednostavno prejaki. Očekivanja u Srbiji pred predstojeće Europsko prvenstvo, koje će za Srbiju početi u nimalo lakoj grupi, zaista su velika. Neki idu toliko daleko i Srbiju proglašavaju za jednog od najvećih favorita. Pored domaćina Njemačke, Srbija je još u grupi sa Španjolskom, Islandom, Italijom i Turskom.

Pročitajte još:

Đorđević je ovaj put pričao o klupskoj košarci i dotakao se teme o Endesa ligi. On je u klupskoj košarci bio trener Armanija iz Milana.

“Svakako da bih volio voditi neki sastav iz Endesa lige. Svakom treneru je san da bude na klupi Reala i laže tko kaže suprotno. Real svake godine želi osvojiti Euroligu. Najveće zasluge za dobre igre imaju trener Pablo Laso, sportski direktor Alberto Ereros, ali i odlični igrači”, rekao je Đorđević za “El Confidential”.

Đorđević se u ovom razgovoru dotakao i priče oko Europskog prvenstva.

“Francuska je favorit, ali naravno da ne bi trebalo otpisati jaku Španjolsku, ali i Italiju, Grčku i Rusiju. Srbija nije favorit, jer da bi bio u toj grupi moraš godinama igrati na vrhunskom nivou. Nemamo opterećenje jer naše vrijeme tek dolazi”, zaključio je Saša Đorđević.