Ronaldo otkrio zašto druga djeca zezaju njegovog sina

Nogomet 02. sij 201714:10 > 14:11
Izvor: REUTERS/Kai Pfaffenbach Livepic

Tijekom blagdanskog odmora, Cristiano Ronaldo dao je intervju za egipatski kanal ON TV, u kojem je otkrio detalje iz svog privatnog života.

Ronaldno je prepričao i neke od anegdota iz života svog sina Cristiano Juniora. Naime, zvijezda Real Madrida je prepričala kako njegovog sina zezaju druga djeca da mu otac nije najbolji nogometaš na svijetu.

“Tvoj tata nije dobar igrač, onaj drugi je bolji od njega”, rekao je implicirajući kako druga djeca smatraju Messija brojem jedan.

Ronaldo je uvrijeđen kako mu inače obožavatelji drugih klubova skandiraju ‘Messi‘, ali ne želi da njegovom sinu sada nameću takav diskurs.

“Znam da će u nekim razdobljima djetinjstva neke stvari poći po krivu, svi smo to prošli. Ja sam ovo što jesam, jer sam bio jak. I Cristiano junior prolazit će kroz nedaće, jer su neki ljudi zavidni. Ali sada je on sretno dijete. Nekad mu govore ‘Tata ti nije dobar igrač, ima boljih’, ali ja mu stalno govorim da bude svoj. I da je obrazovanje najvažnije u životu. Moj sin zna da je rođen u dobro vrijeme, da živi u lijepoj kući, da mu tata ima lijepe aute, ali zna i da je teško to postići”, obrazložio je Ronaldo.

https://youtube.com/watch?v=FhOnrrbSMEc

 Uslijedilo je pitanje bi li volio da njegov sin postane nogometaš.

“Naravno da bih htio da bude poput mene, ali to je velik izazov, nije to lako. Malo ću ga pogurati u tom smjeru i to ne da bude golman, nego napadač, ali on će biti ono što on bude želio”, rekao je.

Nakon sina, Ronaldo je govorio o svojim treninzima koji su mu omogućili da postane vrhunski nogometaš.

“Za uspjeh nije važno koliko sati trenirate, nego kako trenirate. Može to biti samo sat vremena, ali ako date sve od sebe, možete ostvariti svoje ciljeve. Tako ja radim i opstajem već sedam-osam godina. Nakon treninga u Realu, vježbam kod kuće s privatnim trenerom. Da bi opstao na ovako visokoj razini, moraš se tjerati do granica, ali i brinuti o tijelu”, naglasio je.

Često se govori o njegovim ritualima.

“Samo pokušavam biti fokusiran prije udarca, a moraš imati male rituale za to. Svoj stil. Ne oponašam nikoga i dobro mi ide. U 99 posto vremena na počinak odlazim sretan i dobro spavam. Zapravo, uvijek dobro spavam”, zaključio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.