Mamići u zatvoru, redovi na Maksimiru

Nogomet 08. srp 201513:59 > 14:04
Izvor: Cropix/Boris Kovačev

Već dugo nije viđen red za karte za utakmicu na maksimirskom stadionu. Danas je drugačije. Ljudi u redovima čekaju da kupe ulaznice na nogometnu utakmicu GNK Dinamo - HNK Hajduk koja će se odrzati 12. srpnja. Prema najavama navijačkih skupina BBB i Torcide, očekuje se velika posjećenost na utakmici.

BBB i Torcida pozvali su članove da u nedjelju dođu na Maksimir i tako s tribina proslave (privremeni) pad onih protiv čije se svevlasti i uzrpacije hrvatskog nogometa bore bez obzira na klupsku pripadnost.

U Dinamu očekuju 15-ak tisuća gledatelja, ali već sada možemo reći kako će broj biti osjetno veći, jer vraćaju se BBB, a i Torcida najavljuje dolazak.

“Navijačka grupa Bad Blue Boys se na nedjeljni derbi vraća na svoju, sjevernu tribinu. Vrijeme je da se ova dugogodišnja agonija prekine i da se kompletnoj Upravi pokažu izlazna vrata iz Dinama. Previše smo godina izgubili u ovome svemu da bi se sada sve svelo na naslađivanje medijskim spektaklom i gledalo sa strane kako se klub urušava, jer navijači Dinama su ostali dužni sebi i svom klubu završiti započeto. Borba za naš klub nalazi se na prekretnici i sada je vrijeme da se vidi koliko navijača ima Dinamo”, objavili su u utorak Bad Blue Boysi na svojoj internetskoj stranici.

Najava povratka Bad Blue Boysa na Maksimir uslijedila je pošto su Zdravko i Zoran Mamić završili u istražnom zatvoru u zagrebačkom Remetincu, gdje će ostati najmanje idućih mjesec dana. Protiv braće Mamić USKOK je pokrenuo istragu zbog sumnje na primanje i davanje mita i utaju poreza. Zdravko Mamić tvrdi da je riječ o političkoj namještaljci koju je naredio politički vrh, te da se sve radi zbog političkih ciljeva.

Izvor: Cropix/Boris Kovačev
Izvor: Cropix/Boris Kovačev
Izvor: Cropix/Boris Kovačev
Izvor: Cropix/Boris Kovačev
Izvor: Cropix/Boris Kovačev
Izvor: Cropix/Boris Kovačev
Izvor: Cropix/Boris Kovačev