Sukob Mancinija i Sarrija: On je homofob i rasist

Nogomet 20. sij 201610:08 > 10:22
youtube/screenshot

Trener Intera Roberto Mancini i trener Napolija Maurizio Sarri imali su verbalni okršaj nakon utakmice njihova dva klub. Mancini je svog kolegu optužio za homofobne uvrede.

Nedugo nakon pogotka Adema Ljajića na trenerskim klupama došlo je do žestokog okršaja, a treneri su razmijenili bujicu uvredljivih riječi prije nego je Mancini poslan na tribine.

U intervjuu nakon utakmice trener Intera je kazao da da je Sarri njega vrijeđao.

”Ljudi poput njega ne bi smjeli biti u nogometu”, kazao je Mancini. ”Ima 60 godina i mora se sramiti”, kazao je Mancini koji tvrdi da ga je Sarri nazvao ”pe****inom i guz***rem” te da je koristio homofobne izraze.

Mancini je rekao da se nakon utakmice Sarri došao ispričati, ali da se mora sramiti. ”U Engleskoj netko poput njega ne bi smio kročiti na teren”, rekao je Mancini.

Sarri se pak u drugom intervjuu pravdao da nije imao namjeru vrijeđati Mancinija.

”Bila je to svađa kakvih ima mnogo na terenu. ispričao sam mu se u svlačionici, ali također i od njega očekujem ispriku. Mislim da ono što se dogodi na terenu tamo mora i ostati”, kazao je Sarri.

”Ne mogu se sjetiti što sam mu točno rekao, moguće je da sam koristio uvredljive riječi. Bio sam ljut pa nisam siguran što sam rekao”, rekao je.

Sarri se nada da će se ova stvar zaboraviti, piše Metro.

”Ne znam zašto je Mancini toliko uvrijeđen”, zaključio je Sarri.

https://youtube.com/watch?v=AVpr1mGkT5E

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.