“Hrvatska je razočarala. Belgija i Kanada su potpuno drugačije ekipe od Maroka”

Nogomet 23. stu 202220:47
Izvor: N1

Komentatori Sport kluba Josip Juraj Pajvot i Ivan Ivković u Newsnightu komentirali su nastup Vatrenih protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu u nogometu.

Na pitanje je li nastup Hrvatske protiv Maroka bio najdosadnija utakmica s obzirom da je uspoređuju s partijom šaha komentatori odgovaraju: “Nije bilo zanimljivo, dosada je možda malo grub opis, ali Hrvatska je malo razočarala, a Maroko je jedna reprezentacija koja ima kvalitetu, ali ipak smo mi svjetski doprvaci. Hrvatska je trebala biti bolja, hrabrija”, kaže Pajvot i podsjeća na utakmicu Japana protiv Njemačke.

Na pitanje koji je bio razlog dosadne igre Vatrenih Ivković odgovora kako ne zna čemu se svi čude. “Svi govore kako Hrvatska treba igrati svoju igru, ali ovo jest Hrvatska igra. Ako se sjetimo, većina utakmica koje Hrvatska igra, pa i u Rusiji, a pogotovo poslije na velikim natjecanjima to nisu neke utakmice za uživanje u ljepoti”, kaže Ivković i dodaje kako je to vidljivo pogotovo prvih pola sata.

Pajvot je napomenuo kako je Liga nacija pokazala da Hrvatska može igrati protiv najboljih svjetskih reprezentacija. “Sve su te reprezentacije kvalitetnije od Maroka. Mi možemo više”, kaže Pajvot.

Na pitanje je li Dalić smišljeno išao na ovaj rezultat Pajvot kaže: “Ne. Ok, Argentina je izgubila, Njemačka je izgubila, možda tako izgleda. Ali mislim kako smo premalo napravili. Trebalo je više igrati protiv Maroka, ali ipak smo mi svjettski doprvaci, naši igrači igraju u najboljim svjetskim klubovima. Mogli smo i trebali bolje”.

Komentatori Sport kluba komentirali su pozicije igrača kako ih je postavio Dalić.

“Ono gdje je za mene Andrej Kramarić dao najbolje za reprezentaciju je u posljednjih 20 minuta. On je iščupao neke super važne utakmice u posljednjih 20 minuta. On je idealan džoker s klupe”, kaže Ivković i dodaje da je trebao od početka krenuti Livaja.

“Belgija i Kanada su potpuno drugačije ekipe od Maroka, ekipe koje su otvorenije momčadi”, kaže Pajvot i dodaje da se obrana i vezna linija za sljedeće utakmicu vjerojatno neće mijenjati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar