ATP Marseille: Draganja i Kontinen u finalu parova

Tenis 20. velj 201514:41 > 14:44
Izvor: Neja Markicevic CROPIX

Hrvatsko- finska kombinacija Marin Draganja i Henri Kontinen igrat će u finalu ATP turnira u Marseilleu u konkurenciji parova te nakon Zagreb Indoorsa imaju priliku osvojiti još jedan turnir.

Pročitajte još:

Hrvatski tenisač Marin Draganja i Finac Henri Kontinen izborili su nastup u finalu ATP turnira u Marseilleu nakon što su u polufinalu nadigrali australsko-kanadski par Junaid – Shamasdin sa 6-3, 6-7 (4), 10-5.

Marin Draganja i Henri Kontinen nastavljaju nizati odlične rezultate. Nakon što su prošle jeseni izgubili finala na ATP turnirima u Metzu i Baselu, a ovu sezonu otvorili s tri uzastopna poraza u prvim kolima, Draganja i Kontinen proigrali su prije dva tjedna na PBZ Zagreb Indoorsu, gdje su stigli do prvog zajedničkog ATP naslova.

Pobjednički niz započet u zagrebačkom Domu sportova nastavili su u Gradskoj sportskoj dvorani u Marseilleu, gdje su u petak u polufinalu za 90 minuta svladali Australca Rameeza Junaida i Kanađanina Adila Shamasdina sa 6-3, 6-7 (4), 10-5.

Protiv koje će se kombinacije boriti za svoj drugi uzastopni naslov, Draganja i Kontinen će saznati tek u subotu, kad će se za mjesto u finalu boriti britanski par Flemming – Marray protiv češko-austrijskog dvojca Rosol – Thiem.