Što znače šarene ikone ispod svake poruke u Messengeru?

Tehnologija 27. pro 201808:29 > 08:34
Izvor: Pixabay

Znate li što znače šarene ikone ispod svake poruke u Messengeru?

Messenger za početnike
Instalirali ste Messenger, pronašli ste kontakt s kojim želite razgovarati, poslali ste poruku i odjednom se ispod nje pojavila ikonica koju ne razumijete. Nakon što pročitate naš vodič, točno ćete znati što koja ikona znači te ćete dobiti uvid je li primatelj primio, odnosno pročitao vašu poruku.

Prazni plavi krug

Prva ikona koja će se pojaviti ispod poruke koju ste poslali je prazni plavi krug koji znači da vaš Messenger upravo šalje poruku vašem odabranom kontaktu ili grupi. U ovom trenutku primatelj ne može pročitati vašu poruku.

Plavi krug s kvačicom

Kada se u krugu pojavi kvačica, to znači da je vaša poruka uspješno poslana. Vodite računa da primatelj nju još nije primio te ju u ovome trenu ne može pročitati.

Messenger dostavljeno

Ako vidite plavi ispunjeni krug s malom bijelom kvačicom znači da je poruka stigla do primatelja no da ju on još nije pročitao.

Pročitano

Kada plavu ikonicu ispod poruke zamijeni profilna slika vašeg kontakta, to znači da ju je on pročitao. Ako se nalazite u razgovoru sa više sudionika, ikonice s njihovim profilnim slikama počet će se pojavljivati ispod poruke nakon što ju uspješno pročitaju.

Ako u bilo kojem stadiju slanja ispod poruke opazite crveni trokut s uskličnikom, znači da vaša poruka nije poslana zbog nestanka internetske veze, piše tportal.hr.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter|Facebook | Instagram.