Ovako možete izbrisati povijest pregleda u Netflixu

Tehnologija 03. lip 201908:23 > 08:27
Izvor: Pixabay (ilustracija)

Živciraju vas filmovi i serije koje ste u Netflixu pokrenuli samo jednom i nakon toga vam se neprestano pojavljuju u listi prijedloga? Postoji rješenje i vrlo ga je jednostavno izvesti - sve što vam treba je web preglednik i nekoliko minuta slobodnog vremena.

Raspolažete s malo vremena i planirate barem malo počistiti povijest pregleda u Netflixu? Prvo ćete morati pokrenuti web preglednik te se preko njega prijaviti u Netflix odlaskom na njihovu službenu stranicu, piše Tportal. 

Valja naglasiti da ovo možete napraviti u apsolutno svim preglednicima, bili oni na smartfonu ili na računalu – jedino mjesto gdje to ne možete raditi je unutar same aplikacije.

SAZNAJTE VIŠE

 Uglavnom, nakon što ste tamo, kliknite na ikonu u gornjem desnom dijelu prozora i nakon toga kliknite na ‘Account’ i tamo skrolajte dolje sve do dijela vezanog uz vaš profil pod imenom ‘My Profile’ i kliknite na ‘Viewing Activity’ kako biste vidjeli listu nedavnih pregleda. Ako želite vidjeti više, skrolajte do dna i kliknite na ‘Show More’. Da biste izbrisali video iz povijesti pregleda, kliknite na ‘stop’ ikonicu desno od opcije za prijavu problema pod imenom ‘Report a Problem’.

Kliknite na ikonu ‘Stop’ kako biste maknuli video ili emisiju iz vaše povijesti pregleda. Ponovite proces sve dok ne pobrišete sve filmove i serije koje vam ‘smetaju’ i vodite računa da se proces brisanja iz povijesti pregleda nije trenutan, već će nakon njegovog izbora za konkretno brisanje emisije iz svih vaših lista trebati do 24 sata.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows | i društvenih mreža Twitter|Facebook | Instagram