Što kad se WhatsApp ruši? Isprobajte ove trikove

Tehnologija 30. stu 202113:27
Izvor: Pixabay / Ilustracija

Najnovija testna verzija popularne aplikacije za Android i iOS mnogima se ruši. Na sreću postoji način kako vratiti sve u normalu.

Ponekad nije na odmet biti oprezniji prije instalacije nove testne verzije softvera. U slučaju WhatsAppa, najnovija beta inačica aplikacije je, prema WABetaInfou, sklona “rušenju” pa ako želite izbjeći komplikacije – tu je opcija za povratak na stariju inačicu, prenosi T-portal.

WhatsApp je, konkretno, izbacio dvije nove beta verzije za Android i iOS – 2.21.24.11 za Android i 2.21.240.14 za iOS. Obje verzije stigle su s nekoliko bugova koji smetaju pri normalnom korištenju: iOS verzija izlazi iz programa ako pokušate poslati poruku u grupnim razgovorima ili dodajete status. Ako imate Android verziju, WhatsApp će se neprestano rušiti na uređajima s instaliranim Androidom 12.

Što napraviti? Ako imate iPhone, pokrenite TestFlight i tamo birajte WhatsApp Messenger (ili WhatsApp Business) > Previous builds > Install a previous beta build kako biste instalirali prošlu verziju softvera.

Komentari

Vaš komentar