Oglasio se i Milanovićev i Komadinin protivnik u SDP-u

Vijesti 31. sij 201612:36 > 12:42
Dino Stanin/PIXSELL

Dušan Polovina Lungo treći je kandidat u utrci za predsjednika SDP-a. Ovaj Zadranin putem svog Facebook profila objasnio je razloge zašto se uključio u izbornu utrku.

“Poštovani i dragi moji, kao što vjerojatno već znate istaknuo sam kandidaturu za šefa SDP-a, vjerojatno od toga ništa neće biti ali sačekajmo pa ćemo vidjeti.

Pitate se zaštp? Pa jedan od razloga je i taj što ja dolazim iz jedinstvenog Grada Zadra koji je po svemu fenomen. Rušilo ga se i pljačkalo a i danas ga se pljačka i ne samo njega. Neka, neće još dugo. Inače on vam je kao feniks koji se uzdiže iz pepela,lomiti ga možete ali slomiti nikako, pa je zaključak “uzalud vam trud sviraći”, bili smo i ostali motor Hrvatske.

Po običaju samo dajemo ali ništa ne tražimo zauzvrat osim da se poštuju našom krvlju doneseni zakoni.

Nekad smo bili pojam za svih u bivšoj Državi, Europi i ostatku svijeta, a danas njegovi građani pomalo gladuju i kopaju po kontejnerima. E pa dragi moji neće ići, to ne kažem ja nego i neki drugi koji čekaju da im pukne film, a već je dobrano napukao.

Pa tako, ako niste znali s ovim Gradom i njegovom Dalmacijom sve završava kad je Republika Hrvatska u pitanju”, napisao je Polovina Lungo.

https://www.facebook.com/permalink.php

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.