Karamarko se preko Facebooka poklonio Ivici Oliću

Vijesti 04. ožu 201620:33 > 20:38
Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko na svom Facebook profilu, emotivnom objavom se zahvalio hrvatskom reprezentativcu Ivici Oliću na svemu što je napravio u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

”[ODLAZI NOGOMETNI VELIKAN] S nogometnih terena odlazi još jedan veliki igrač. Ivica Olić je svojim igrama, ali najviše svojim zalaganjem na terenu, obilježio hrvatski nogomet.

Igrajući za razne klubove Olić je postigao 192 gola. Gledali smo kako neuhvatljiv protivničkim obrambenim igračima zabija i osvaja trofeje za najveće svjetske klubove. Ipak, više od toga, razveselilo nas je onih 20 golova koje je Olić postigao u svoja 104 nastupa za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, za koju je Olić debitirao u utakmici protiv Bugarske, 13. veljače 2002. godine. Do nastupa na najbolju nacionalnu selekciju naš nogometni velikan stigao je kroz 20 nastupa za mladu reprezentaciju, za koju je postigao 3 gola.

Još dugo ćemo se sjećati Olićevih šprinteva prema protivničkom golu koji su nas navijače dizali na noge, a protivničke igrače bacali u očaj. Naklonimo se ovom nogometnom velikanu na odlasku iz aktivne igračke karijere”, napisao je Karamarko na svom Facebook profilu.

https://www.facebook.com/tomislav.karamarko/posts/1024638357594191:0