"Ako me zatvore, super, barem ću imati tri obroka na dan"

Vijesti 02. velj 201511:26 > 11:28
Screenshot/HRT

Nezaposleni član Radničke fronte, Osječanin Željko Budić ne boji se inspekcije i zatvora zbog toga što radi na crno, a što je izjavio gostujući u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2. Prozivke poduzetnika Saše Cvetojevića koje su uslijedile mu, kaže, ne smetaju.

“Da sam se dosad osvrtao na takve poput Cvetojevića, ne bih sigurno preživio. Iako bi mu bilo bolje da proziva kapitaliste koji zapošljavaju radnike na crno”, rekao je Budić.

Rad na crno Željko Budić priznao je gostujući kod Aleksandra Stankovića, na što je Cvetojević na Vladinom profilu na Twitteru upitao zbog čega ne reagiraju državne institucije kad netko priznaje kršenje zakona.

Cvetojević je nakon toga i sam ovu nedjelju gostovao kod Stankovića te je na upit zašto proziva Budića odgovorio da je on legalist, da nije pobornik lažne empatije i da rad na crno ne može nikako prihvatiti.

Budića dosad nije posjetila inspekcija rada, a ako do toga dođe, ne plaši se ni suda ni zatvora.

“Neka mi Cvetojević da recept kako da nas petero živimo s 3.600 kuna, a da pritom ne mogu nešto na crno zaraditi. To su vam minorne svote koje ne prelaze 200 kuna mjesečno. I ako me zbog toga zatvore, bit će mi super jer ću barem imati dnevno tri raznovrsna obroka”, rekao je Budić za Tportal.