Točka na tjedan donosi pregled najvažnijih događaja u 2017.

Vijesti 23. pro 201716:20 > 16:29
Izvor: N1

U posebnom izdanju Točke na tjedan, koju bismo mogli preimenovati u Točku na godinu, donosimo pregled svih najvažnijih događaja na političkim daskama u Hrvatskoj u 2017.

Studio Točke na tjedan tijekom godine pohodili su brojni zanimljivi, ugledni i važni gosti. Trudili smo se uvijek pravoremeno dovesti pred naše kamere relevantne aktere događaja na političkoj sceni i uglavnom nam je uspijevalo.

Predsjednica Republike prvo je u TNT-u najavila odbacivanje zločinačkog pothvata u haškim optužnicama, Zoran Milanović dao je jedini televizijski intervju nakon odlaska s funkcije upravo TNT-u, Ante Ramljak baš je za našu emisiju prvi put najavio otkaze u Agrokoru.

Na dijelove tih razgovora podsjetit ćemo u posebnom izdanju emisije, a s gostima TNT-a prokomentirat ćemo sve najvažnije događaje u 2017. koja je bila godina obrata, prevrata, pretrčavanja i potonuća – najviše onih moralnih.

Sve uzbudljive priče koje su nas intrigirale, živcirale, a ponekad i zabavljale na političkoj sceni Hrvatske, ali i svijeta – ove i iduće nedjelje u Točki na tjedan u najopsežnijem godišnjem pregledu događanja pretrest ćemo u razgovoru s reporterima i urednicima N1 televizije.

Pratite TNT urednice Nataše Božić u nedjelju od 9 sati na N1 televiziji i na našem portalu.